Doua suplimente naturale cu proprietăți puternice, despre care beneficiile lor nu sunt prea populare. Image

Doua suplimente naturale cu proprietăți puternice, despre care beneficiile lor nu sunt prea populare.

Andreea-Maria Ungureanu
Andreea-Maria Ungureanu 04 ianuarie 2021

Doua suplimente naturale cu proprietăți puternice, despre care beneficiile lor nu sunt prea populare.

Se cunosc drept condimente, dar care este adevarata lor putere asupra sănătății noastre?


 CURCUMA SI OREGANO


🌳CURCUMA🌳


Ca si antioxidant, curcumina poate contracara radicalii liberi responsabili pentru imbatranirea celulelor si previne instalarea diferitelor boli. Mecanismele pentru combaterea inflamatiilor acute si cronice sunt bine cunoscute si au fost explicate in detaliu in special in ceea ce priveste afectiunile articulatiilor unde curcumina a demonstrat suport excelent in mentinerea sanatatii acestora, imbunatatind functionalitatea, flexibilitatea si mobilitatea. De asemenea, este si un antiinflamator, asa cum s-a demonstrat deja, in probleme generate de artrite


🌳OREGANO🌳


Este un produs antibacterian excelent cu un spectru natural larg, fiind capabil sa elimine bacteriile rezistente la medicamente. S-a demonstrat ca este extrem de eficient impotriva parazitilor si virusurilor, avand actiune asupra a 30 de microorganisme responsabile pentru raceala, gripa, infectii urinare, probleme digestive, infectii respiratorii, inflamatii si iritatii ale pielii.


Are actiune expectoranta si decongestionanta in cazul racelilor, devenind eficient pentru suprimarea tusei si subtierea sputei (eliminarea flegmei). Datorita compusilor sai antimicrobieni si antifungici, acest produs natural este o solutie eficienta impotriva infectiilor fungice la picioare, unghii si zonele intime. 


Stimuleaza bila, imbunatatind digestia grasimilor si prevenind constipatia. Din acest motiv, se considera ca are un efect laxativ usor care ajuta la eliminarea reziduurilor din colon fara a afecta activitatea bateriilor sanatoase din colon. In plus, elimina balonarea abdominala.


Produsele le găsiți aici: 

🔹 www.suplimenteyamamoto.ro 

🔹cod discount : 𝗔𝗡𝗗𝗥𝗘𝗘𝗔𝗬𝗔𝗠

🔹 Instagram : @suplimenteyamamoto.ro 



Iti place ce citești?

Abonați-vă la articolele noastre de top