De ce glutation-ul este cunoscut ca „antioxidantul cheie”? Image

De ce glutation-ul este cunoscut ca „antioxidantul cheie”?

Andreea-Maria Ungureanu
Andreea-Maria Ungureanu 03 ianuarie 2021

‼️De ce glutation-ul este cunoscut ca „antioxidantul cheie”?


Glutationul nu numai neutralizeaza radicalii liberi, ci are de asemenea, abilitatea de a reactiva alti antioxidanti cum ar fi vitaminele C si E. Dupa ce antioxidanti ca vitamina C si vitamina E neutralizeaza radicalii liberi, acestia devin si ei radicali instabili. Glutationul ajuta la reciclarea acestor molecule instabile, readucandu-le in stare activa si extinzand abilitatea lor de a neutraliza oxidantii.


‼️Cum ajuta Setria® la eliminarea toxinelor?


Glutationul sprijina functia ficatului, a rinichilor, a tractului gastrointestinal si a intestinelor, caile principale pentru detoxifierea organismului. Glutationul actioneaza in doua moduri:


Ajuta la eliminarea toxinelor, a chimicalelor ingerate si a substantelor cu potential cancerigen pe care organismul le-a asimilat deja

Intercepteaza si neutralizeaza toxinele in tractul gastrointestinal inainte ca acestea sa fie absorbite.

Obtineti un avantaj competitiv cu Setria®


‼️Beneficiati de ajutor in obtinerea rezultatelor pe care le urmariti prin antrenamente, pentru ca veti reusi sa cresteti productia de oxid nitric post-workout. Ultimele cercetari realizate pe barbati puternici sugereaza ca glutationul Setria® sporeste productia de oxid nitric atunci cand este combinat cu L-citrulina. Setria® poate ajuta la mentinerea nivelului de oxid nitric care poate reduce starea de oboseala si poate creste viteza de recuperare.


🎀 𝐩𝐚𝐧𝐚 𝐥𝐚 ➌➎% 𝑹̲̅𝑬̲̅𝑫̲̅𝑼̲̅𝑪̲̅𝑬̲̅𝑹̲̅𝑬̲̅ 𝐥𝐚 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐞 https://www.suplimenteyamamoto.ro/ 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐝 𝐜𝐨𝐝𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐮 𝑨̲̅𝑵̲̅𝑫̲̅𝑹̲̅𝑬̲̅𝑬̲̅𝑨̲̅𝒀̲̅𝑨̲̅𝑴̲̅ ( 𝐩𝐚𝐧𝐚 𝐢𝐧 𝟏𝟓.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟏 ) 🎀

Iti place ce citești?

Abonați-vă la articolele noastre de top