Chifteluțe de năut. Image

Chifteluțe de năut.

Andreea-Maria Ungureanu
Andreea-Maria Ungureanu 04 ianuarie 2021

Ingrediente⤵️

🍃3 conserve de năut

🍃4 ardei kapia mari

🍃6/8 căței de usturoi

🍃sare, piper, curcuma

🍃ulei de măsline

🍃o legatura de patrunjel

Mod de preparare ⤵️

  • Năutul in scurg de apa si il zdrobesc. intr-un castron cat pot de bine(cu mana)
  • Separat mărunțit bine ardeiul impreuna cu usturoiul si 2 linguri de ulei le rumenesc cateva minute.
  • Adaug totul impreuna cu celelalte condimente si pătrunjelul tocat peste năut.
  • Apoi faci “bilutele” , le pui intr-o tava cu foaia de copt unsa cu puțin ulei. 30 min la cuptor .

Pofta buna 🤗

Nota: năutul este o excelenta sursa de proteine, grasimi sanatoase, fibre, carbohidrati si contin o lista lunga de vitamine si minerale. (Bun înlocuitor al cărnii pentru persoanele cu un regim alimentar vegan sau vegetarian).

Categorii:  Retete

Iti place ce citești?

Abonați-vă la articolele noastre de top